Skip to content

Altijd de juiste service voor uw opslag!

Heeft u een verhuisbedrijf en zoekt u meer opslagcapaciteit? Zoekt u een goede winterstalling voor uw strandpaviljoen? Bent u een particulier die gaat verhuizen en zoekt u tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel? Of heeft u een productiebedrijf en wilt u voorraad opslaan? Het Container Hotel heeft voor iedere vraag naar opslag een passende oplossing. Met twee strategisch in de Randstad gekozen locaties hebben wij unieke opslagfaciliteiten voor bedrijven en particulieren, voor grote en kleine partijen, voor korte en langere periodes.

Onze ruim opgezette loodsen in Rotterdam en Den Haag bieden plaats aan ruim 1600 zeecontainers. De loodsen zijn temperatuur gecontroleerd en goed beveiligd tegen brand en inbraak. Dit maakt ze geschikt voor de opslag van de meeste goederen en materialen. Door een uniek hef- en beheersysteem zijn uw containers bovendien binnen 15 minuten voor u beschikbaar. Dit is uniek in de markt!

Maar wij bieden meer. Wij staan u bij met een goed en zakelijk advies, u kunt bij ons containers huren en kopen en wanneer u wilt kunnen wij het transport en het laden en lossen van uw goederen verzorgen. Kortom, heeft u behoefte aan opslagcapaciteit met extra service? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Container Hotel 10 jaar!

Back To Top
Zoeken