skip to Main Content

Bij veel verhuizers is de behoefte aan opslag niet constant. De ervaring leert dat de vraag naar opslagruimte in het hoogseizoen bijvoorbeeld groter is. Een flexibele opslag is daarom voor veel verhuisbedrijven ideaal. Het Container Hotel is hierin graag uw partner. U bent bij ons geheel flexibel; u kunt per dag bij ons huren. In een elektronisch beveiligde omgeving nemen wij uw goederen aan, controleren en verpakken deze desgewenst en plaatsen deze bij eventuele bestaande opslag. Hebt u andere wensen? Bij Container Hotel leveren wij maatwerk. Wij denken graag met u mee.

Onze voordelen voor u op een rijtje:

  • Onze opslagruimte is vanaf 1 dag te huur en altijd direct opzegbaar.
  • U kunt uw eigen containers aanleveren. U kunt bij ons ook containers en laadbakken huren of kopen.
  • Onze containers zijn van zeer goede kwaliteit en in perfecte staat. Ze hebben een verniste vloer, zijn wit van kleur, vrij van reclame-uitingen en voorzien van bindstrips en luchtroosters.
  • Onze loodsen zijn temperatuur gecontroleerd en daardoor geschikt voor de meeste voorkomende goederen. Bovendien zijn ze beveiligd tegen brand en inbraak door erkende bedrijven.
  • Uw goederen zijn door een uniek hef- en beheersysteem binnen 15 minuten voor u beschikbaar.
  • Als dé specialist in opslag helpen wij u graag met het beheer van uw opslag.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ons team

Marco van Herk

Marco van Herk

Marco is de oprichter van het Container Hotel. Hij is een operationeel sterke alleskunner met jarenlange ervaring in de containerwereld en logistieke sector. Zijn kracht ligt in het denken in oplossingen en hij staat u dan ook graag bij met advies en een creatieve insteek als antwoord op uw vraag naar opslag.

Stephanie van Herk

Stephanie van Herk – Hubatý

Stephanie is het commerciële talent binnen de organisatie. Zij heeft klantvriendelijk hoog in het vaandel en zoekt daarom graag samen met u naar het pakket van diensten dat het beste bij uw situatie past. Met een flinke dosis energie en een goede portie humor zorgt zij voor een plezierige samenwerking.

Richard Vos - Opslag

Richard Vos

Richard is onze man in de uitvoering. Hij weet alles van opslag, containers en logistiek. Zijn kalme manier van doen, klantvriendelijke en betrokken houding maken dat u uw kostbare goederen met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Zij zijn bij hem in goede handen!

Back To Top
×Close search
Zoeken