skip to Main Content

Heeft u een strandpaviljoen dat in de winter afgebroken wordt? Dan is het belangrijk dat u aan het einde van het seizoen een goede plek vindt om uw kostbare keukenapparatuur, bestek, servies en glaswerk, meubilair, loungekussens en andere gevoelige inboedel op te slaan. Misschien zoekt u zelfs wel een winterstalling voor het paviljoen zelf. Ook in deze gevallen is het Container Hotel graag uw partner. In onze goed beveiligde en temperatuur gecontroleerde loodsen slaan wij uw kostbare inventaris zorgvuldig voor u op, zodat deze bij aanvang van het nieuwe strandseizoen weer in dezelfde conditie uit de opslag komen als dat ze erin gingen. Dat is toch beter dan wanneer de container ergens op een stuk braakliggend terrein langs de snelweg staat? Bovendien zijn wij graag uw partner bij het in-en uitladen en bij het transport.

Zo leveren wij opslag met zoveel meer!

En wist u dat containers ook als geluids-, wind of veiligheidsbarrière in te zetten zijn bij festivals en evenementen? Wij hebben de mogelijkheid deze zo te transformeren dat ze helemaal binnen de stijl en decor van uw evenement passen. Informeer eens naar de mogelijkheden. We denken graag met u mee!

Ons team

Marco van Herk

Marco van Herk

Marco is de oprichter van het Container Hotel. Hij is een operationeel sterke alleskunner met jarenlange ervaring in de containerwereld en logistieke sector. Zijn kracht ligt in het denken in oplossingen en hij staat u dan ook graag bij met advies en een creatieve insteek als antwoord op uw vraag naar opslag.

Stephanie van Herk

Stephanie van Herk – Hubatý

Stephanie is het commerciële talent binnen de organisatie. Zij heeft klantvriendelijk hoog in het vaandel en zoekt daarom graag samen met u naar het pakket van diensten dat het beste bij uw situatie past. Met een flinke dosis energie en een goede portie humor zorgt zij voor een plezierige samenwerking.

Richard Vos - Opslag

Richard Vos

Richard is onze man in de uitvoering. Hij weet alles van opslag, containers en logistiek. Zijn kalme manier van doen, klantvriendelijke en betrokken houding maken dat u uw kostbare goederen met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Zij zijn bij hem in goede handen!

Back To Top
×Close search
Zoeken