skip to Main Content

Gaat u kleiner wonen en wilt u een gedeelte van uw goederen tijdelijk opslaan? Of gaat u verhuizen en is uw nieuwe huis nog niet beschikbaar. Dit kunnen redenen zijn waarom u als particulier tijdelijk opslagruimte nodig heeft.

Opslagruimte is overal te huur. Maar wanneer u gebruik maakt van de opslag van het Container Hotel krijgt u zoveel meer. Met onze extra services maken wij het hele proces van opslag voor u zo gemakkelijk mogelijk. Zo nemen wij u het transport en het laden en lossen bijvoorbeeld graag uit handen. Hieronder onze voordelen op een rijtje;

  • U kunt de container eigenhandig laden bij ons aan de loods. Of de door u gewenste container wordt bij u voor de deur geplaatst. Indien nodig kunnen wij samen met u al uw goederen inladen. Zo profiteert u van onze jarenlange ervaring en heeft u bovendien geen omkijken naar het transport. Wij werken samen met erkende verhuizers uit uw regio.
  • Omdat uw container vakkundig en efficiënt is ingericht, zijn uw spullen te allen tijde goed overzichtelijk en makkelijk bereikbaar.
  • U kunt bij ons terecht voor langdurige en kortdurende opslag (vanaf 1 dag). In beide gevallen zijn onze tarieven scherp en concurrerend.
  • In onze loodsen wordt de temperatuur gereguleerd. Uw kostbaarheden blijven hierdoor goed bewaard.
  • Onze loodsen zijn beveiligd tegen brand en inbraak. Een veilig gevoel!
  • Wilt u uw opslag bekijken? Door een uniek hef- en beheersysteem hebben wij uw container binnen 15 minuten voor u beschikbaar.
    Dit is uniek in de markt van self storage!
  • Wij hebben containers in alle maten en soorten. Daarom is onze opslag ook geschikt voor (winter) stalling van bijvoorbeeld uw tuinmeubilair, lounge set, boot, motor of cabrio/oldtimer.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Ons team

Marco van Herk

Marco van Herk

Marco is de oprichter van het Container Hotel. Hij is een operationeel sterke alleskunner met jarenlange ervaring in de containerwereld en logistieke sector. Zijn kracht ligt in het denken in oplossingen en hij staat u dan ook graag bij met advies en een creatieve insteek als antwoord op uw vraag naar opslag.

Stephanie van Herk

Stephanie van Herk – Hubatý

Stephanie is het commerciële talent binnen de organisatie. Zij heeft klantvriendelijk hoog in het vaandel en zoekt daarom graag samen met u naar het pakket van diensten dat het beste bij uw situatie past. Met een flinke dosis energie en een goede portie humor zorgt zij voor een plezierige samenwerking.

Richard Vos - Opslag

Richard Vos

Richard is onze man in de uitvoering. Hij weet alles van opslag, containers en logistiek. Zijn kalme manier van doen, klantvriendelijke en betrokken houding maken dat u uw kostbare goederen met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Zij zijn bij hem in goede handen!

Back To Top
×Close search
Zoeken