Skip to content

Gaat u kleiner wonen en wilt u een gedeelte van uw goederen tijdelijk opslaan? Of gaat u verhuizen en is uw nieuwe huis nog niet beschikbaar. Dit kunnen redenen zijn waarom u als particulier tijdelijk opslagruimte nodig heeft.

Opslagruimte is overal te huur. Maar wanneer u gebruik maakt van de opslag van het Container Hotel krijgt u zoveel meer. Met onze extra services maken wij het hele proces van opslag voor u zo gemakkelijk mogelijk. Zo nemen wij u het transport en het laden en lossen bijvoorbeeld graag uit handen. Hieronder onze voordelen op een rijtje;

  • U kunt de container eigenhandig laden bij ons aan de loods. Of de door u gewenste container wordt bij u voor de deur geplaatst. Indien nodig kunnen wij samen met u al uw goederen inladen. Zo profiteert u van onze jarenlange ervaring en heeft u bovendien geen omkijken naar het transport. Wij werken samen met erkende verhuizers uit uw regio.
  • Omdat uw container vakkundig en efficiĆ«nt is ingericht, zijn uw spullen te allen tijde goed overzichtelijk en makkelijk bereikbaar.
  • U kunt bij ons terecht voor langdurige en kortdurende opslag (vanaf 1 dag). In beide gevallen zijn onze tarieven scherp en concurrerend.
  • In onze loodsen wordt de temperatuur gereguleerd. Uw kostbaarheden blijven hierdoor goed bewaard.
  • Onze loodsen zijn beveiligd tegen brand en inbraak. Een veilig gevoel!
  • Wilt u uw opslag bekijken? Door een uniek hef- en beheersysteem hebben wij uw container binnen 15 minuten voor u beschikbaar.
    Dit is uniek in de markt van self storage!
  • Wij hebben containers in alle maten en soorten. Daarom is onze opslag ook geschikt voor (winter) stalling van bijvoorbeeld uw tuinmeubilair, lounge set, boot, motor of cabrio/oldtimer.

Wilt u meer informatie? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij staan u graag te woord.

Back To Top
Zoeken