skip to Main Content

Het Container Hotel biedt opslagmogelijkheden voor allerhande bedrijven. De diversiteit binnen onze klantenkring is groot. Zo mogen wij een aantal verhuisbedrijven, expediteurs, strandpaviljoens en particulieren tot onze vaste klanten rekenen.

Ook voor logistieke dienstverleners zijn wij inmiddels een bekende partner. Bedrijven die goederen over zee aangeleverd krijgen bijvoorbeeld en deze vandaaruit verder Europa in brengen, hebben soms voor een korte periode opslag nodig ter overbrugging. Containers op de kade laten staan, is immers een kostbare en niet al te veilige optie. Wij halen de containers voor hen op, plaatsen ze in onze loods en brengen deze op afroep weer naar een volgende bestemming.

Maar ook in de branche van de evenementenorganisaties en de horeca zijn wij een vaste leverancier. Zo maken al verschillende eigenaren van strandpaviljoens gebruik van onze loods om in de winter hun paviljoen en inboedel bij ons op te slaan. En heeft u er wel eens aan gedacht om containers te gebruiken als afzetting of decor tijdens een groot evenement?

Ondersteuning leveren bij het ontruimen van kantoor- en bedrijfsruimten en woningen behoort ook tot onze dienstverlening. Bij brand- of waterschade, faillissement of huurachterstand.

In deze en alle andere gevallen denken wij graag met u mee.

Ons team

Marco van Herk

Marco van Herk

Marco is de oprichter van het Container Hotel. Hij is een operationeel sterke alleskunner met jarenlange ervaring in de containerwereld en logistieke sector. Zijn kracht ligt in het denken in oplossingen en hij staat u dan ook graag bij met advies en een creatieve insteek als antwoord op uw vraag naar opslag.

Stephanie van Herk

Stephanie van Herk – Hubatý

Stephanie is het commerciële talent binnen de organisatie. Zij heeft klantvriendelijk hoog in het vaandel en zoekt daarom graag samen met u naar het pakket van diensten dat het beste bij uw situatie past. Met een flinke dosis energie en een goede portie humor zorgt zij voor een plezierige samenwerking.

Richard Vos - Opslag

Richard Vos

Richard is onze man in de uitvoering. Hij weet alles van opslag, containers en logistiek. Zijn kalme manier van doen, klantvriendelijke en betrokken houding maken dat u uw kostbare goederen met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Zij zijn bij hem in goede handen!

Back To Top
×Close search
Zoeken