Skip to content

Het Container Hotel biedt opslagmogelijkheden voor allerhande bedrijven. De diversiteit binnen onze klantenkring is groot. Zo mogen wij een aantal verhuisbedrijven, expediteurs, strandpaviljoens en particulieren tot onze vaste klanten rekenen.

Ook voor logistieke dienstverleners zijn wij inmiddels een bekende partner. Bedrijven die goederen over zee aangeleverd krijgen bijvoorbeeld en deze vandaaruit verder Europa in brengen, hebben soms voor een korte periode opslag nodig ter overbrugging. Containers op de kade laten staan, is immers een kostbare en niet al te veilige optie. Wij halen de containers voor hen op, plaatsen ze in onze loods en brengen deze op afroep weer naar een volgende bestemming.

Maar ook in de branche van de evenementenorganisaties en de horeca zijn wij een vaste leverancier. Zo maken al verschillende eigenaren van strandpaviljoens gebruik van onze loods om in de winter hun paviljoen en inboedel bij ons op te slaan. En heeft u er wel eens aan gedacht om containers te gebruiken als afzetting of decor tijdens een groot evenement?

Ondersteuning leveren bij het ontruimen van kantoor- en bedrijfsruimten en woningen behoort ook tot onze dienstverlening. Bij brand- of waterschade, faillissement of huurachterstand.

In deze en alle andere gevallen denken wij graag met u mee.

Back To Top
Zoeken