skip to Main Content

Altijd de juiste service voor uw opslag!

Heeft u een verhuisbedrijf en zoekt u meer opslagcapaciteit? Zoekt u een goede winterstalling voor uw strandpaviljoen? Bent u een particulier die gaat verhuizen en zoekt u tijdelijke opslagruimte voor uw inboedel? Of heeft u een productiebedrijf en wilt u voorraad opslaan? Het Container Hotel heeft voor iedere vraag naar opslag een passende oplossing. Met twee strategisch in de Randstad gekozen locaties hebben wij unieke opslagfaciliteiten voor bedrijven en particulieren, voor grote en kleine partijen, voor korte en langere periodes.

Onze ruim opgezette loodsen in Rotterdam en Den Haag bieden plaats aan ruim 1600 zeecontainers. De loodsen zijn temperatuur gecontroleerd en goed beveiligd tegen brand en inbraak. Dit maakt ze geschikt voor de opslag van de meeste goederen en materialen. Door een uniek hef- en beheersysteem zijn uw containers bovendien binnen 15 minuten voor u beschikbaar. Dit is uniek in de markt!

Maar wij bieden meer. Wij staan u bij met een goed en zakelijk advies, u kunt bij ons containers huren en kopen en wanneer u wilt kunnen wij het transport en het laden en lossen van uw goederen verzorgen. Kortom, heeft u behoefte aan opslagcapaciteit met extra service? Neem dan eens vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag wat wij voor u kunnen betekenen.

Ons team

Marco van Herk

Marco van Herk

Marco is de oprichter van het Container Hotel. Hij is een operationeel sterke alleskunner met jarenlange ervaring in de containerwereld en logistieke sector. Zijn kracht ligt in het denken in oplossingen en hij staat u dan ook graag bij met advies en een creatieve insteek als antwoord op uw vraag naar opslag.

Stephanie van Herk

Stephanie van Herk – Hubatý

Stephanie is het commerciële talent binnen de organisatie. Zij heeft klantvriendelijk hoog in het vaandel en zoekt daarom graag samen met u naar het pakket van diensten dat het beste bij uw situatie past. Met een flinke dosis energie en een goede portie humor zorgt zij voor een plezierige samenwerking.

Richard Vos - Opslag

Richard Vos

Richard is onze man in de uitvoering. Hij weet alles van opslag, containers en logistiek. Zijn kalme manier van doen, klantvriendelijke en betrokken houding maken dat u uw kostbare goederen met een gerust hart aan ons kunt toevertrouwen. Zij zijn bij hem in goede handen!

Back To Top
×Close search
Zoeken